Tulevat kurssit ja tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitetaan KSKY:n ajankohtaista ja tulevista tapahtumista ja kursseista. Tervetuloa harrastamaan!

Yhdistyksemme jäsenille suunnattujen agilityn ryhmäpaikkojen haku on alkanut NYT ja päättyy 5.12.2022!

Haku tapahtuu tämän linkin kautta.

Ryhmäpaikan saamiseksi tulee sinun olla yhdistyksemme jäsen ja sinun sekä koirasi tulee olla käynyt agilityn alkeiskurssi joko yhdistyksemme järjestämällä kurssilla tai jonkun muun yhdistyksen järjestämällä kurssilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää agilitypaikkojen suhteen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kskyhallitus@gmail.com

PK-alkeiskurssi

Tervetuloa aktivoimaan koiraasi palveluskoiralajien alkeiskurssille!

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille ja -tasoisille koirakoille. Kurssilla käydään läpi osallistujien toiveiden mukaan pk-jälkeä ja -hakua sekä esine-etsintää ja pk-tottiksen alkeita.

Koulutukset ovat toukokuussa maanantaisin ja perjantaisin, kesäkuussa maanantaisin klo 17-19. Kurssiaika 2.5. -20.6.2022, yhteensä 12 kertaa.

Kurssin hinta on 80€ KSKY:n jäsenille, muille 100€. Kurssi maksetaan KSKY:n tilille ennen kurssin alkua. Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Palveluskoirarotuiset koirat ovat ensisijalla.

Ensimmäinen koulutuskerta 2.5.2022 klo 17.

Kouluttajina Marika Saarinen ja Hanna Mäkinen

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: marika.saarinen(a)hotmail.fi