Lauantaina arvostellaan rodut ryhmistä FCI 2 & 5.
Sunnuntaina arvostellaan rodut ryhmistä FCI 3 & 9.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta

Postitse ilmoittautumiset tulee suorittaa viimeistään 16.3.2022.
Online-ilmoittautumiset tulee suorittaa viimeistään 23.3.2022.

Katso ilmoittautumismaksut alta.

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 16.3.2022 mennessä
1. koira 40€, saman omistajan 2. jne koira 35€,
pennut ja veteraanit 35€ (pentuluokka 7-alle 9kk)
yli 10 v. veteraani veteraaniluokkaan 20€

Ilmoittautumismaksu 17.-23.3. välisenä aikana (vain online-ilmoittautuminen) kaikki luokat 50€ / koira

Online-ilmoittautuminen

Ilmoittaudu osoitteessa www.showlink.fi> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusta noin tunnin sisällä OTA YHTEYTTÄ info@showlink.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn. Tarkasta vahvistuksesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Postitse

Kirjeenä laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:
Kankaanpään ryhmänäyttely c/o Riitta Peurala
Ainonkatu 7
38710 Kankaanpää

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille
 FI4451060120081502
Viitenumero 3094
Saaja Kankaanpään Seudun Kennelyhdistys ry

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut
Riitta Peurala 044 572 4257 riitta.peurala@kankaanpaa.fi arkisin klo. 18-21 tai
Raine Kienokoski 0400 591 398 raine.kienokoski@saunalahti.fi

Kehätoimitsijat
Riitta Peurala 044 572 4257 riitta.peurala@kankaanpaa.fi arkisin klo. 18-21

Harjoitusarvostelijat ja muut
Raine Kienokoski 0400591398 raine.kienokoski@saunalahti.fi

Myyntipaikkatiedustelut
Justiina Uusihonko 045 257 8050 jjustiina@hotmail.com

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee.

Lisätietoa

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä postitukselle hyväksyttynä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.
Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING